החבר לא גומר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/09/2005 | 17:36 | מאת: שואלת

החבר (בן 35) צריך לקחת ויאגרה על מנת לקבל זיקפה חזקה לאורך זמן. אין לו נסיון מיני רב. למרות שהוא אוהב אותי וחשב שהוא נמשך אלי, הוא אינו מצליח לגמור במהלך יחסי המין, והוא משוכנע שזה סימן שהוא לא נמשך אלי. האם הוא צודק? האם חוסר משיכה יכול לגרום לכך?

20/09/2005 | 19:08 | מאת: רוני

שימוש בויגרה לצורך חיזוק הזקפה בכיף אולם ללא גירוי הזקפה לא תופיע ... הכדור אינו מעכב שפיכה. צריכה לוודא אם מסוגל לגמור בדרכים אחרות? חוסר יכול לגמור אינו מדד לבדיקת גודל החיבה שלו אלייך. בכל מקרה נצלי את את עיכוב הפליטה על מנת להגיע לאורגזמה. בדרך כלל התלונות פה הפוכות (פליטה מוקדמת)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים