איפה האורגזמה????

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/09/2005 | 02:40 | מאת: יסמין

במהלך אקט עם בן זוג או לבד, כשאני כמעט מגיעה לאורזמה אני פתאום עוצרת, לא בדרמטיות אלא תחושה של"זהו מספיק לי".. ושאני מנסה להדחיק את זה ולהמשיך בכדי לגמור,זה כבר נמצא מאחוריי וצריך להתחיל מחדש. זה נמשך כמספר חודשים. בעבר עברתי הטרדה מינית,אונס נכון יותר, אך התגברתי והדחקתי, וזה לעולם לא הפריע לי בהגעה לאורגזמה,רק בתקופה האחרונה. אני לא רואה קשר בין האונס לבין זה, לא קשר ישיר, והפגיעות הנפשיות בזוגיות שעברתי השפיעו עלי יותר מזה. מה עושים?

20/09/2005 | 06:19 | מאת: ד"ר רן לין

כנראה שיש קשר - אין מה לעשות - הטראומה שעברת משפיעה וכן הייתי מציע לברר אותה כדי לעזור לך להשתחרר מהטראומה הזו

25/09/2005 | 00:42 | מאת: מט

שלום לך יסמין. לדעתי הבעייה שלך בנוסף למה שקרה לך שאת חושבת על זה שזה עלול להעצר "זה כמו הגברים שגומרים מהר הם בתחילת האקט חושבים על זה שהם צריכים לא לגמור מהר ואז זה גורם להם לגמור עוד יותר מהר". אני מציע לך תצפי ערומה בסרט כחול לבד בתחילה ותני למחשבות שלך להיות מרוכזות בסרט וכשזה יתחיל לגרות אותך תתאפקי לא לגעת בעצמך עד שכבר לא תוכלי להתאפק ואז תאונני עם להמשיך לצפות בסרט ואם הצלחת להגיע לאורגזמה מה טוב ותמשיכי עם הרעיון הנ"ל בכדי להרגיל את גופך ומחשבתך כך כמען אימון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים