שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2005 | 13:21 | מאת: לימור

שלום רב אני בת 28 ומקיימת יחסי מין סדירים כבר מס' שנים. הבעיה היא שאני מגיע לסיפוק רק באמצעות מין אוראלי/גירוי ידני ומעולם לא מחדירה. אני יודעת שהנושא הזה נדוש וידוע לי שזה מצב שמאפיין את רב הנשים. זה עדיין מתסכל והשאלה היא האם אי פעם אני אוכל להנות מיחסי מין "קונבציונאליים"?

19/09/2005 | 22:56 | מאת: שולה

פעם את אכן תיהני מיחסי מין נורמליים אבל זה יקרה אך ורק כשתדעי להכיר את עצמך יותר טוב מבן זוגך. ואז תוכלי לכוון אותו לצרכייך. ולהנות...

20/09/2005 | 06:20 | מאת: ד"ר רן לין

אין לי מה להוסיף לשולה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים