אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/09/2005 | 20:56 | מאת: עדי

שלום, משיחה עם חברותי התברר כי אנו חוות אורגזמה בצורה שונה- דבר שהעלה סדרה של שאלות, ולכן אני מפנה אליך: האם אכן קיימים סוגים שונים של אורגזמה פנימית וחיצונית? האם באמת גמירה מחדירה היא שונה מגמירה באמצעות מגע אוראלי או אוננות? האם מקור הגירוי שונה או שבשניהם החיכוך בדגדגן הוא שמוביל לאורגזמה? האם נכון שאורגזמה פנימית מובילה לפימפומים בעוד שחיצונית מרגישים רק מעין תחושת חשמל? האם כל אחת יכולה לגמור מחדירה או שזה קשור למבנה פיזיולוגי? במידה וכן איך אפשר לגרום לגמירה מחדירה בהנחה ועד כה לא הצלחתי? תודה רבה מראש

19/09/2005 | 23:04 | מאת: שולה

מתוקה כאישה לאישה יש בידי להעיד, תרתי משמע. שלא כל האורגזמות דומות, ולא כולן שוות, ואיך שאת גומרת השניה לא גומרת. ויש כאלו שגומרות במגע ישיר/עקיף בדגדגן, וישנן בנות שגומרות במין אנאלי ואחרות באוראלי, ישנן כאלה שנהנות מסדו, וישנן כאלה שנהנות מליטופים אחרות מליקוקים וכך הלאה והלאה. כדברי מילות השיר: ישנן בנות, ישנן בנות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים