בעית זקיפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/09/2005 | 10:13 | מאת: זהאני

שלום לא גם שאני גומר מהר . זמן רב לוקח (שעה ויותר)עד שאני מגיע לזקיפה שניה (עם גירוי אם ובלי האישה ) מה שגורם לאיבוד החשק המיני באותו עת. האם בעיה פסיכולוגית או רפואית מה ואיך מתקנים את המצב . תודה

18/09/2005 | 15:54 | מאת: 555

ימניוק לך לאמא שלך יעמוד לך מהר חחחח אתה אתה אא כן קח ויגרה וגמרנו למה המציאו ויאגרה יעטלף לך ימכלוע קח ויאגרה ויעמוד לך כמו עמוד תוכל לקדוח חור בקיר של אמא שלך ימטומטם איזה שאלות של עמלקי

18/09/2005 | 18:20 | מאת: זהאני

מה עושה כאן אוכל בתחת גם אמא שלך לא רוצה אותך בוא אלי אפתור לך את הבעיה שלא תישכח כל ימיך מסכן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים