ויריל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/09/2005 | 19:31 | מאת: אבי

שלום רב . אני אבי ואני בן 27 , לפני קיום יחסי מין עם בת זוג לא קבועה יש לי חשש שלא תהיה לי זיקפה , במקרים מסוימים זה קורה ואני לא צריך לספר כמה מביך זה כשזה קורה . דבר זה מונע ממני ליצור קשר עם בחורות מחשש מראש שדבר כזה יקרה שוב . יש לציין שעד לפני שנה לערך הייתה לי מערכת יחסים בת 4 שנים וחיי המין שלי היו מצויינים . שאלתי היא , האם וריל הכמוסה הטבעית החדשה שכרגע רכשתי יכולה לעזור במצבים שכאלה ? ומה אפשר לעשות כדי לצאת מזה ולחזור למערכות יחיסם ללא שום חששות ? תודה מראש על תשובתך

18/09/2005 | 13:50 | מאת: יעקב

אפשר להכנס באינטרנט לאתר על ויריל WWW.VIRIL-BHA.COM ולקבל מידע מצוין על המוצר הטבעי ויריל שנחקר בבית חולים בארץ ונמצא יעיל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים