שלום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/09/2005 | 09:45 | מאת: עידן

האם זה נכון שגבר לא נימול נהנה יותר מיחסיי מין מאשר גבר נימול? שמעתי שגם האישה נהנית יותר, האם זה נכון שלעורלה יש תפקיד חשוב ביחסיי מין ?

03/09/2005 | 03:45 | מאת: ד"ר רן לין

לא נערכו ממש מחקרים לכיוון לי קשה לדעת - אני נימול

03/09/2005 | 09:15 | מאת: יגו

כאשר גבר בשנות העשרים המאוחרות או בכל גיל שהוא גומר , בכל צורה שהיא , אם ע"י אוננות או יחסי מין , האם זה לוקח ממנו אנרגיות ברמה שהוא לא יכול לקיים יחסי מין כל יום? האם אסור לקיים יחסי מין כל יום?

03/09/2005 | 13:14 | מאת: אישה

היו לי בני זוג לתקופות ארוכות של שנים כל אחד, וביניהם היה אחד שלא נימול. נראה לי שמבחינת ההנאה של האישה, ההבדל בין גבר לגבר הינו הרבה הרבה יותר גדול מאשר ההבדל אצל גבר נתון עם העורלה או בלעדיה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים