בעיה שלא נפתרת כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2005 | 17:25 | מאת: אני

שלום רב, אני מאד מבקשת לקרוא את הטקסט ולהפנות אותי למי שיכול לתת תשובה!! בבקשה! סיפור קצר:) יש לי חבר כבר 7 חודשים. כשפגשתי אותו הייתה לו קונדילומה באיבר המין. שלחתי אותו לטפל בה וצרבו לו אותה. הרופא שלו המליץ גם לי להיבדק (כך עשיתי - הרופא עשה לי בדיקת PUPS בנושא) ולא לקיים יחסי מין עד שהכל יתברר.לאחר כמה שבועות חזרנו לקיים יחסי מין ונוצרה בעיה נוספת. לאחר קיום יחסי מין באיבר המין שלו הופיעו כמו שפשופים או כוויות כאלה בגדלים שונים (הן על הראש והן לאורך האיבר עצמו). הוא שוב ניגש לרופא והוא נתן לו משחת אגיסטן. כמו כן, גם אני שוב פניתי לבדיקות ונאמר לי שאין לי כלום.זה עבר כביכל. הוא נמצא בצבא קבע ולכן אנו מתראים במקרה הטוב רק בסופי שבוע. הבעיה לא נפתרה וגם גילינו שהפתרון אינו קשור למשחה. הכל עובד לו במשך השבוע ורק כאשר הוא חודר לתוכי מיד מופיעה לו צריבה וסימני שפשופים/כוויות האלה. חשוב לי להדגיש כי דבר לא קשור לזה שהנרתיק שלי קטן או לא רטוב מספיק או משהו כזה:)). הבעיה לא הייתה בהתחלה כלל!! אנחנו שוב עשינו בדיקות ואני אף קיבלתי טיפול נגד פטריה.הרואפאים אומרים אין לכם כלום - אבל הבעיה לא נפתרת! זה נמשך כבר כמה חודשים. אני מאד מאד מבקשת תייעץ לי מה לעשות.אני לא יודעת אם זה קשור לקונדילומה או לא. למי פונים? ממתינה לתשובתך בקוצר רוח תודה רבה

03/09/2005 | 11:11 | מאת: ד"ר רן לין

לא חייב להיות בכלל קשור לקונדילומה אלא לאותה פטרת לגבי הקונדילומה - פשוט צריך לבדוןק האם היא איננה לגבי התחושה - ייתכן ויש דברים נוספים כמו קלמידיה או אוראפלזמה - ואת זה בודקת בדיקת הדם ,תרבית זרע ושתן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים