טיפול בפטרייה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/08/2005 | 08:53 | מאת: שירה

שלום, רופאת הנשים גילתה אצלי פטריה ורשמה לי כמוסות גינו-דקטרין 3 ומשחת דקטרין שאלתי היא האם בנוסף יש משהו שאני יכולה לעשות בכדי לסייע לטיפול- מזון שרצוי/ לא רצוי לאכול וכו' כמו כן- האם ניתן לעשות משהו בכדי למנוע התפרצות הפטרייה שוב? תודה, שירה

29/08/2005 | 13:17 | מאת: לא רופאה, אבל מנסיון

דברים שכדאי לעשות: ללבוש בגדים תחתוניים מ-100% כותנה ומה שפחות בגדים צמודים. לאכול יוגורט ביו (יש גם דיאטה מיוחדת שאני אל אהצלחתי להתמיד בה מעבר ל-3 חודשים: לא לאכול קמח לבן וסוכר זו השורה התחתונה.....). אמבטיות אם טיפת שמן עץ התה. אלטרנטיבה טבעית יותר לשמחות ונרות: תערובת משמן עץ התה וקלנדולה בבתי המרקחת הטבעיים. לקחת פרוביוטיקה באופן קבוע.

30/08/2005 | 09:35 | מאת: שירה

תודה על העזרה! מה זה פרוביוטיקה?

05/09/2005 | 17:57 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

מצורף לינק לדף מידע על מי המזור האנרגטיים הטיפול הטבעי היעיל ביותר ללא כול תופעות לוואי http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=775

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים