זריקה לתוך הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/08/2005 | 04:10 | מאת: אמיר

אני בן 31. לפני קרוב לחמש שנים נרשמתי לקליניקה און בשל בעיות של זיקפה חלשה וכן שפיכה מהירה. לאחר תקופה קצרה שקיבלתי כדורים טבעיים (המכילים ג'ן סן) התחלתי לקבל זריקות מוכנות להזרקה ישירה לפין. הוראות הרופא היו להזריק כסנטימטר מתחילת איבר המין ובנטיה הצידה (ללא קשר לאיזה צד) תוך מתיחתו. יום אחד, ולאחר מס' פעמים שהזרקתי לעצמי בהצלחה, ניסיתי להזריק לצד הימני (כפי שתמיד עשיתי) ונתקלתי בקשיים בהחדרה. לכן ניסיתי בצד השמאלי, ולפתע הרגשתי בדקירה חזקה (שלא כרגיל). מאותו היום חדלתי מלהזריק וגם חדלתי מלהגיע למרפאה. מאז הרגשתי אי נוחות מלווה בכאבים קלים באותו מקום, אך הנחתי שזה יעבור. בזמן האחרון (מזה מס' חודשים) אני מרגיש כאבים מלווים בדקירות באיזור הדקירה (בעיקר בזמן זיקפה). ניסיתי לפנות לקליניקה און, אך הם טוענים שאין להם רישום מאותה תקופה וכן שהם החליפו בעלות, ולא מוכנים ממש לדבר איתי. למען האמת התחושה שקיבלתי היא שהם חוששים מתביעה למרות שכל שאני מחפש כרגע הוא מענה לבעייתי או הפניה למי שיוכל לסייע בעניין. ועל שום כך פנייתי. תודה.

31/08/2005 | 16:18 | מאת: אבי

איך נקרא החומר שאתה מזריק?

02/09/2005 | 13:42 | מאת: אמיר

אני כבר לא מזריק כמה שנים, כך שאין סיכוי שאזכור.

05/09/2005 | 18:04 | מאת: דליה ודוד הבריאות הטבעית

אמיר יש פתרון טבעי ויעיל ומענה לבעייתך מצורף לינק לדף מידע http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=795

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים