בעיית תפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/08/2005 | 20:35 | מאת: גילי

שלום ד"ר, יש לי חבר בן 29 ואנו יוצאים יחד כבר שנתיים. מתחילת הקשר היו לו בעיות בתפקוד המיני. הוא צריך גירוי ישיר על הפין ואם לרגע זה נפסק אז הזקפה נעלמת וכמעט בלתי אפשרי להחזיר אותה (בכל סוג של מגע). הוא טוען שהוא נמשך אלי מאוד. הבנתי ממנו שזה קרה לו גם בקשרים קודמים ובגלל זה הוא קצת נמנע מלצאת עם נשים. זה גורם לכך שבעצם מתחילת המגע המאמץ מתרכז בלנסות לשמור על הזקפה שלו. אני כבר מעדיפה שלא ינסה לענג אותי כי אז תעלם לו הזקפה והוא יהיה מתוסכל. בכל פעם שזה קורה הוא מתוסכל ונסגר בעצמו אך משום מה הוא טוען שזה טבעי ולא מוכן לטפל בעניין. אני כמעט בטוחה שזו בעיה הורמונלית. ניסיתי ללחוץ עליו שיעשה בדיקות דם אבל הרופאה שאלה אותו אם יש סיבה כלשהי לעשות בדיקה הורמונלית. הוא אמר לה שלא אז היא לא נתנה לו בדיקה (היא נתנה לו לעשות רק את שאר בדיקות הדם השגרתיות). המצב הזה מתסכל אותי מאוד וכל הבעיה מתרכזת בזה שאני מנסה להגן עליו ולא להגיד לו את האמת המרה - שיש לו בעיה בתפקוד המיני. אני הייתי עם גברים אחרים ולכן אני יודעת שזה לא תקין. אבל אני יודעת שאם אגיד לו מפורשות שיש לו בעיה - זה יפגע בו קשות ואז תצטרף גם בעיית תפקוד פסיכולוגית... אני יודעת שאם אביא לו טופס של בדיקת דם אז הוא יבצע אותה. השאלה שלי היא איך. אם שנינו משתייכים לאותה קופת חולים האם אני יכולה לבקש מהרופא שלי בדיקת דם עבורו? אם לא, האם אני יכולה לפנות לייעוץ מיני ולבקש בדיקה בשבילו? מה לעשות? תודה

28/08/2005 | 12:12 | מאת: ד"ר רן לין

דבר ראשון שבאמת יבצע את הבדיקה ההורמונלית אפשר לבצע אולטרסאונד דופלר של עורק הפין במקביל מה שהייתי מציע מבחינת קיום היחסים זה להפוך את הסדר קודם שהוא יגיע לסיפוק - ואז שיגמור ככה שיבצע ת כל פעולות העינוד שלך עד לגמירה שלך - מסכימה?

28/08/2005 | 22:39 | מאת: גילי

שלום ד"ר, אני מבינה שעליו לבצע את הבדיקות. הבעיה היא איך להשיג לו טופס לביצוע בדיקה כזאת כי הוא פשוט לא ינסה להשיג לבד. הוא מאוד משתדל במיטה אבל עדיין הבעיה מפריעה לשנינו (אפילו שלא מדברים על זה כי אי אפשר לדבר איתו על זה). איך אני יכולה להשיג לו בדיקה הורמונלית? תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים