הבדלים בגמירות בני ובין אשתי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/08/2005 | 02:55 | מאת: שלומי

שלום, שאלתי היא כזו, אני נשוי מס' שנים, כאשר במהלכן אשתי כמעט ולא מצליחה להגיע לסיפוק בחדירה. אלא אם כן אני מלטף אותה ביד שם. למרות כל נסיונותינו אנחנו לא כל כך מצליחים להגיע לשיא ביחד. כ"כ, אולי קשור ואולי לא?! כשאנו מקיימים יחסים החדירה מגיעה לאחר גירוי גדול שלי (אנחנו מהדרים במשחקים...) ואז אני גומר תוך כמה שניות בלבד. כמובן שזה מאוד מפריע לשנינו. אני אודה לך אם תוכל לכוון אותנו.

28/08/2005 | 12:15 | מאת: ד"ר רן לין

צריכים למצוא את שביל הזהב ככה או ככה זה בסדר ולא צריך לגרום לתסכול בקטע הזה - תהיו אגואיסטים וכל אחד יספר לשני מה הוא רוצה - ותמצאו ביניכם איך לעשות את הדברים ככה - ששניכם תצאו מרוצים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים