בן זוגי לא שוכב איתי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/08/2005 | 16:32 | מאת: ורד

היי! אני בת 26 ונמצאת בקשר רציני קרוב לשנה. בן זוגי מקסים, רגיש וקשוב, אבל... אף פעם לא שכבנו, כי הוא טוען שיש לו חסימה והוא לא מסוגל. בהתחלה התמזמזנו וזה לפחות גרם לי להרגיש קצת נחשקת, אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב שהוא פשוט לא נמשך אלי, למרות שהוא טוען שזה לא נכון, או שהוא למעשה הומו ומתכחש לכך (לא תאמין לכמות התיאוריות שפיתחתי בנושא...). דיברנו על זה מספר פעמים, והוא התחיל ללכת לסקס-תרפיסט, אבל הוא לא משתף אותי בכך, וגם את העובדה שהוא התחיל ללכת לטיפול גיליתי כי שאלתי ולא כי הוא אמר. אני מרגישה לא נחשקת, והוא בכלל לא מבין לאיזה ירידה בבטחון העצמי שלי זה גרם. אני מרגישה שאני כל הזמן צריכה חיזוקים לאהבתו אלי, שיגיד לי שהוא אוהב אותי. הוא מדבר על עתיד משותף ביחד, אבל אין סיכוי שנתחתן לפני שעניין הסקס יסתדר, ואני תוהה אם יש לזה בכלל סיכוי להסתדר? מה עושה סקס-תרפיסט? האם זה עובד? בגלל שהנושא כה רגיש לא דברתי עליו עם אף אחד ואני מרגישה כל כך לבד...

25/08/2005 | 20:16 | מאת: רוני

נראה שהפתיחות בניכם לא משהו.... אם הבנזוג מסתיר דברים אז יש לו סיבות לא כנות חישבי 2 אם מעוניינת בקשר שכזה....

27/08/2005 | 08:55 | מאת: חגית

נראה לי שכדאי לך להמשיך הלאה - את בחורה צעירה ומגיע לך להנות מחיי מין בריאים ומזוגיות אמיתית - תפסיקי לתרץ את הסיבות שלו ותתחילי לחשוב על עצמך!!!!! לכי כל עוד את יכולה ושלא תיזכרי רק בגיל 30 - זה גיל שקצת יותר קשה למצוא גברים!!!!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים