עיכוב בפליטה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/08/2005 | 21:52 | מאת: אני

זו הודעה שלישית, למה אתם לא עונים לי? או לפחות לא מפנים אותי למישהו שיענה לי?

25/08/2005 | 08:03 | מאת: ד"ר רן לין

לא ראיתי את שתי ההודעות הראשונות ולמי אתה רוצה שאני אפנה אותך בדיוק?

25/08/2005 | 08:09 | מאת: גרושה טרייה

ההודעה נכתבה ב-15/8 מאת "גרושה טרייה" והתייחסה לעיכוב בפליטה אצל גבר שמאד יקר לליבי והייתי מאד רוצה לעזור לו בזה.

30/08/2005 | 21:21 | מאת: גרושה טרייה

שלום ד"ר רן קיויתי שתוכל להפנות אותי למישהו מומחה, מקצועי שיוכל לעזור לנו בבעיה הזו, זו בעיה שמאד מפריעה ומעיבה על יחסינו האינטימיים. מקווה שאקבל את תשובתך במהירות האפשרית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים