פגיעה באשכים ובפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/08/2005 | 02:14 | מאת: אלמוני דחוף

שלום לפני כשנתיים נפלתי תוך כדי זיקפה ומשהו נקרע לי באיזור המחבר בין האשכים והפין ומאז אני סובל מכאבים כל הזמן והאשך מורגש כבד ונמתח למטה כ-3-סמ כאילו עומד להתנתק וכבר יש לי סיבוכים אי אפשר להתאמץ ולהתאמן וללכת טוב ולקיים יחסי מין מרוב הכאבים וגם במצב מנוחה כבר ונפיחות בפין והרבה ורידים נראים בעור הפין וכבר יש לי תופעת הפריאפיזם בכל שעות השינה שממש מוסיף כאב . הפגיעה והכאב באשך ובפין פשוט לא מחלימה. ב-us יש ציסטות והדרוצליה קטנה . מה הנזק שנגרם והאם אפשר לאבחן למשל בדופלקס לשק ולעורקי האשך ולנתח או שיש שיטות אבחון וטיפול אחרות ........ותודה .

25/08/2005 | 08:10 | מאת: ד"ר רן לין

אפשר בהחלט להתחיל קודם כל עם בדיקה של רופא לפני הכל אחר כך אולטרסאונד ואולטרסאונד דופלר - יש יש להם מקום - אבל אני כלל לא משוכנע שזה קשור לגופים החלולים אלא לעור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים