אין זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/08/2005 | 20:08 | מאת: אמנון

שלום דוקטור, אני בן 23 וכבר כשנתיים אני סובל ממצב של חוסר זקפה בזמן יחסי מין ובכלל (נדיר ביותר במהלך היום, לפני השינה, אחרי השינה). אני מקבל זקפה רק לאחר שפשוף מתמשך. אני לא סובל מחוסר חשק מיני. אורולוג אמר לי לבצע בדיקת NPT אבל הבדקיה עולה 550 ש"ח. האם כדאי לי להתחיל בבדיקה היקרה הזו, או שיש דברים אחרים שכדאי להתחיל בהם? האם לפנות לסקסולוג? תודה מראש!

22/08/2005 | 07:26 | מאת: ד"ר רן לין

כדאי לבצע בדיקה הורמונלית - בדיקת דם פשוטה אבל הNPT

22/08/2005 | 07:27 | מאת: ד"ר רן לין

לגבי ה NPT - גם הבדיקה הזו היא בהתחייבות הקופה

24/08/2005 | 00:05 | מאת: אמנון

דוקטור, התשובה שלך לא ברורה. במה כדאי להתחיל? NPT צריך להיות במימון הקופה ולא לעלות 550 ש"ח? תודה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים