זקוק לעזרה והמלצה !!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/08/2005 | 01:54 | מאת: XXX

ערב טוב הייתי רוצה לדעת מניסיון שלכם אישי או מהמלצות איזה מהתרופות המומלצות היום בשוק - ויאגרה, סיאליס, לויטרה - אמינה ועושה את ה"עבודה" כמו שמצופה?? לרקע כללי ניסיתי ויאגרה והיא לפעמים עושה "פאדיחה" שהיא לא בדיוק מבצעת את התפקיד שלה (כנראה שהקטע הפסיכולוגי שממנו כנראה נובעת הבעיה שלי - חוסר זיקפה בזמן האקט - אכן יותר חזק מהתרופה עצמה) תודה מראש נואש לעזרה XXX

20/08/2005 | 11:32 | מאת: ד"ר רן לין

22/08/2005 | 00:10 | מאת: XXX

הייתי שמח לשמוע את המלצתך בנושא תודה ולילה טוב XXX

25/08/2005 | 08:22 | מאת: ד"ר רן לין

ההמלצה שלי בדרך כלל לחולים לנסות תרופה אחרת אם אחת לא עובדת - וכמובן יש גם שילובים של תרופות דרך הפה עם תרופות הניתנות כמדבקות על העור או זריקות

28/08/2005 | 01:29 | מאת: XXX

סבבה אני אזמין לויטרה ונראה מה קורה \ תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים