בעיה ישנה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/08/2005 | 22:56 | מאת: לד"ר לין

לד"ר לין שלום היתה לי בעיה של שפיכה מוקדמת.והלכתי על פי המלצתך לאורולוג הוא נתן לי מרשם של סרוקרסט והוא אמר לי לקחת ב10 הימים הראשונים לקחת חצי כדור ולאחר מכן לקחת רק 4 שעות לפני הקיום .עשיתי מה שהוא אמר ולקחתי בערך 3 וחצי שעות לפני ולא היה לזה השפעה כל שהיא ,השאלה שלי אם הייתי צריך לקחת כדור שלם או שאני צריך להמשיך לקחת כל יום בכדי שיהיה תוצאות ,תודה על העזרה

20/08/2005 | 11:34 | מאת: דר רן לין

צריך לקחת כל יום כדור שלם רק לאחר שבועיים בערך אתה אמור להרגיש בשינוי אין ערך לקטע של מספר שעות לפני

25/08/2005 | 08:23 | מאת: ד"ר רן לין

נדמה לי שעניתי על זה ? בכל אופן כדור של 20 מג הוא המטרה - והיעד הוא לאחר שבועיים התחלת השפעה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים