עיכוב בפליטה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/08/2005 | 22:21 | מאת: גרושה טרייה

שלום, אני נפגשת עם גבר בן 36 גרוש מזה שנה, בפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין, זה היה בחוף הים ולא הייתה שום בעיה, להיפך זה היה נפלא. הוא שיתף אותי עוד לפני זה שיש לו שתי בעיות - האחת הוא לא מסוגל לגמור כאשר הוא משתמש בקונדום, והשנייה שלוקח לו המון זמן לגמור. ואכן, בפעמים הבאות, הוא לא הצליח להביא את עצמו לגמירה באמצעות חדירה, גם אם זה לקח שעה ויותר, בסופו של דבר או שהוא אונן לעצמו או שאני אוננתי לו ואז הוא הצליח לגמור.אני רואה שזה מאד מתסכל אותו, ואני מאד רוצה לעזור לו להתגבר על כך, אני בטוחה שזה נובע מלחץ,חרדה ופחד כלשהו, אבל אין לי מושג מה לעשות, חשוב לציין שכאשר קיימנו יחסי מין מחוץ למיטה, היה לו מעט יותר קל אם כי לא כל הזמן. עוד חשוב לציין, ששנינו אנשים בעלי יצר מיני מוגבר מאד ומשיכה מינית עזה אחד כלפי השני. לדבריו הוא הבחין בבעיה לפני כמה חודשים, לאחר גירושיו, בעקבות מפגש מיני עם אישה שהתראה עימה. יש בינינו קשר מאד עמוק-איך אני יכולה לעזור לו?

18/08/2005 | 23:12 | מאת: גרושה טרייה

טרם קיבלתי שתובה וזה ממש דחוף לי אודה לכם באם תוכלו לענות לי או להפנות אותי למי שכן. תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים