הזרקת חומרים כמו פאפאורין או פנתולאמין לאיבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/08/2005 | 03:47 | מאת: דודו

כמה שאלות ברשותך ד"ר : -1- אחרי כמה דקות מרגע קבלת הזריקה יש זיקפה? -2- לכמה דקות מחזיקה הזיקפה? -3- ואם אני גומר לפני שאפקט הזריקה יורד, האם עדיין הזיקפה נשארת או יורדת גם? -4- מאיפה משיגים את הזריקות והאם אפשר להשתמש בהם באופן עצמאי? -5- שאלה אחרונה, האם יש להם תופעות לוואי / סיכון ? ========================================================= תודה ד"ר.

25/08/2005 | 08:25 | מאת: ד"ר רן לין

לשאלות שלך - יש המון הסברים ולכן עדיף - לקבל אותם פנים אל פנים בעיקרון הזריקה משפיעה אחרי כ - 10 דקות. יכולה לגרום לסיבוכים כולל זיהום דימום וזקפה מתמשכת שצורכת טיפול הכל דרך מרשם רופא

28/08/2005 | 00:52 | מאת: דודו

עוד 2 שאלות ברשותך. , 1- האם אוכל להזריק לבד? 2- האם זה מתאים לגיל 23? ((אין לי בעיה מינית לפי מה שהרופא קבע בבדיקות,פשוט יש בעיה של לחץ ועצבים שמפריעים לי מאד). תודה שוב.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים