אורגזמה חוויתית:)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/08/2005 | 07:43 | מאת: שלולית

ד"ר לין רן שבת שלום:) אני יוצאת וגרה עם החבר שלי 10 חודשים, בת 27 והוא 37, יש לי קושי לחוות אורגזמה כשאנחנו מקיימים יחסי מין, לעומת זאת כשאני לבד אני חווה אורגזמות בלי בעיות וגם לפניו היו לי הרבה חברים קבועים איתם חוויתי אורגזמה גם אם בהתחלה היה קושי עבדנו על זה ממש בהתחלה וזה נפתר, כלומר זה רק היה עניין של לכוון מעט. במקרה הזה זה לא הולך לי, לבן זוג שלי יש מעט ניסיון ביחסי מין ובכלל מעט ניסיון ביחסים, כיון הוא מרגיש מאוד נוח ובטוח ובקשר והיה מאוד רוצה עזרה במה לעשות. באופן כללי עיינו בספרים ואתרים וניסינו להעשיר את המשחק המקדים ולנסות כל מיני תנוחות, האמת שהתקדמנו והיום אני יותר נהנית ממין וחשה קרובה לאורגזמה כמעט בכל פעם. וחשוב לציין שמתחילת הקשר היו מספר פעמים ספורות מאוד שגם חוויתי אורגזמה איתו, ובכל זאת המצב הקבוע שאנחנו לא מצליחים במשימה הזו. אז רציתי לדעת מה דעתך, ודבר שני חשבתי שיתאים לנו סדנא לשיפור המיניות או ייעוץ, למרות שלא הייתי בייעוץ מן הסוג הזה ואני מטילה ספק בייעוץ מסוג זה כיוון שאנחנו מדברים על הכל ומנסים למצוא פתרונות בעצמנו, אבל חשבתי שאולי יש משהו בעצם העובדה שמשהו אחר ידבר איתו. וחוץ מזה כל המצב קצת מלחיץ אותי כיוון שכל החיים עוד לפנינו ואנחנו אוהבים ורציניים אבל עוד לא התחתנו ויש לנו בעיות במיניות וזה מדאיג אותי מה יהיה בהמשך.

05/09/2005 | 18:03 | מאת: שושו28

שלום רב .. יש לי חבר אנחנו יואים כבר 3 חודשים ואף פעם לא חוויתי אורגזה עליי לציין שהייתי נהנית בלי חדירה.. פניתי לרופא נשים נתן לי כמה עצות גם לא עזרו .. אני לא מוטרדת מכלום מה יכולה להיות הסיבה?

05/09/2005 | 18:04 | מאת: שושו28

שלום רב .. יש לי חבר אנחנו יואים כבר 3 חודשים ואף פעם לא חוויתי אורגזה עליי לציין שהייתי נהנית בלי חדירה.. פניתי לרופא נשים נתן לי כמה עצות גם לא עזרו .. אני לא מוטרדת מכלום מה יכולה להיות הסיבה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים