גבר פוחד מחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/08/2005 | 17:25 | מאת: גליה

אני בת 31 וחברי בן 37. שמתי לב שלאחר משחק מקדים (ארוך במיוחד ומהנה) חברי נרתע באופן מוזר מחדירה ומסנן:"אני רק רוצה לחבק אותך" וכד'. מעבר לזה יחסינו עלו בשרטון רק מאז חלה קירבה מינית ביננו. האם ידועים מקרים של גברים החוששים מחדירה? ממה הדבר יכול להתבטא? (חברי דתי-לאומי. אנא נסו להתעלם מנתון זה בלבד).(מדובר במין בטוח עם קונדום כך שאין חשש מהריון). לפי תשומת ליבי הבחנתי בזקפה אצלו אך הוא אינו נותן לי לגעת באיבר מינו ולא מנסה לענג אותי בדרך אחרת, למשל אוראלית. כמו כן הוא נשמע מתלהב מהצלפות בישבן (SPANKING?), שעווה רותחת על הגב. האם יש פה מספר בעיות?

11/08/2005 | 13:04 | מאת: ד"ר רן לין

לא רואה יותר מידי בעיות אבל כן - בואי תגיעי איתו הכי קרוב שאפשר מבחינת שיחות - ותראי מה הכי הכי מענג אותו - כאשר תנסי לשנייה להתעלם מה מענג אותך אחרי שנבין מה הוא הכי אוהב - כולל הכל - אולי זה ישפר את המצב

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים