אורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/08/2005 | 13:10 | מאת: דינה א

בעלי בן 70 ואני בת 65 אני נשואה זה כ15 שנה זה כשנתיים אני לא בא לידי סיפוק בעלי מקבל זיקפה ומאד מהר רוצה לעשות סקס באותו הרגע אני לא יכולה לקפוץ מתי שהוא אומר .המשחק המוקדם לא מספיק לי אמרתי לו את זה והאו מאד מתרגז .אני אומרת לא שהפסיק לעשות סקס עם גם אני לא נהנית. נסיתי לאמר לו שהגירוי שלו לא מספק אותי מין אורלי הוא רוצה רק שאני ירד לו .אני אשה נקיה מאד כך שמבחינת הנקיון איו זו הבעיה א בל הוא לא מהנה אותי .אבקש עצה האם להפסיק את היחסי מין.? אני אוהבת את זה

11/08/2005 | 08:22 | מאת: רוני

ראשית מפרגן על האהבה לסקס. למה להפסיק חמודה? מין מבוסס על פתיחות בין אנשים. לא ניתן לכפות על מישהו יחסים שאינו מעוניין בהם. חשוב שבין בני זוג יהיה גם ערוץ תקשורת טוב. לדעתי אתם חייבים לשוחח על המעצורים שלו לרדת לך. ולשוחח על מה טוב לך בסקס כך שבנזוגך יהיה מודע למה את מצפה ממנו. שיחה זו לא אמורה להתקיים בזמן יחסי המין אלא לפניו או אחריו. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים