יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/07/2005 | 03:11 | מאת: עמית

אני בת 38, אשה בריאה ומאד מינית ויצרית. לאחרונה יש לי יובש חלקי בנרתיק בעת קיום יחסים והדבר מפריע לי. כמובן שיש דרכים לסייע לבעיה, אך אני מתגעגעת לימים שבהם הכל היה טבעי ו איני מבינה מדוע חל שינוי במצב הטיבעי של גופי. האם בעיות היום יום ומתחים יכולות להיות גורם? תודה מראש על העזרה

29/07/2005 | 08:05 | מאת: רוני

בתור דבר ראשון תנסו להשתמש בג'ל על בסיס מים כגון KY-GEL שניתן לקנות בסופרפארם במדפים על יד הקונדומים. יש שינויים בגוף בכל גיל ויש צורך "לעזור" קצת כדי להתגבר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים