הרפס...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2005 | 17:17 | מאת: מבואסת

שלום לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. אני חוששת שיש לי הרפס אבל מאוד לא בטוחה. הנחתי נכונה לגבי חלק ממאפייני המחלה אבל היא לא מתאימה לחלק אחר. לפני כחודשיים וחצי ירד לי בחור עם הרפס בשפתיים(הוא סיפר לי שיש לו הרפס אבל אני לא ידעתי שזה מדבק גם בירידות). רק אחרי כחודש הופיעו השלפוחיות למרות שמצאתי באינטרנט שהן אמורות להופיע עד לשבעה ימים אחרי ההדבקות. כמו כן גם היה כתוב שההתקף הראשון הוא הכי קשה ונמשך הכי הרבה זמן-כשלושה שבועות. אבל גם הדבר הזה לא נכון לגבי משום שכבר עבר חודש וקצת ואילו השלפוחיות עדיין שם... אני לא רוצה ללכת לרופא כי לפי מה שהבנתי אין הרבה דברים שהוא יכול לעשות למעני. המחלה לא ניתנת לריפוי וניתן רק להקל על הכאב בעזרת כדורים. אבל ענין נוסף הוא שלא כואב לי. וגם אם היה כואב לא הייתי הולכת לרופא אלא מחכה עד שזה יעבור מעצמו. ההורים שלי לא יודעים ואני גם לא רוצה שידעו כי הקשר בינינו לא טוב. אני לא עובדת ולכן גם אין לי איך לקנות את הכדורים במידה ואני אזדקק להם. לסיכום העניין עם הרופא הוא קצת בעייתי. עניין נוסף שאני מתקשה איתו הוא נושא ההדבקה. הדברים שכתובים באינטרנט לא ממש ברורים בכל מה שקשור להדבקה של פרטנרים בסקס. אני נמשכת גם לבנים וגם לבנות ואני לא יודעת איך אוכל בעתיד לקיים יחסים כלשהם עם בנות בעיקר אם עלולה להדביק אותן... עם בנים העניין קצת יותר פשוט ואפשר לחיות בלי ירידות אבל גם פה לא ברור לי האם אני עלולה להדביק בחור בעת מגע מיני רגיל. יש לי שאלה אחת אחרונה והיא גם כן בנוגע להדבקה. האם הרפס באיבר המין יכול להיות מדבק לאנשים שנגיד שותים מאותה כוס שאני שתיתי ממנה? אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לענות על השאלות שלי, בעיקר בנושא ההדבקה משום שאני לומדת בפנימייה ולא הייתי רוצה להדביק שם את כולם. בתודה מראש.

28/07/2005 | 03:03 | מאת: יעל

איני רופאה, אך ידוע לי משיחות ומקריאה, כי הרפס מדבק רק בשלב שהשלפוחיות מתפוצצות. הנוזל בתוכן הוא זה שמדבק. אם לא באים במגע מיני או מגע של עור בעור עם השלפוחיות אז זה לא מדבק. יש מישחה מצויינת בשם זובירקס והיא עולה רק כמה ש"ח בכללית. כדאי לך ללכת לרופא, כל זמן שלא כואב לך זה לטובתך.יכול להיות שהפיתרון פשוט ואת מאבדת זמן. מי שיש לו הרפס בשפתיים שלא ינשק אותך בשום מקום ושלא ישתה מאותה הכוס עד שהפצעים יעברו לגמרי. הכל ידע אישי, לא המקום רופא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים