בעיה הורמונאלית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2005 | 08:34 | מאת: רון

ד"ר לין שלום לאחרונה ירידה משמעותית בחשק המיני המתבטא בזיקפה חלשה. ברקע מחלה כרונית המטופלת בסטרואידים. ביקור אצל אנדוקרינולוג ובדיקות מעבדה רמת טוסטסטרון חופשי וכללי נמוכים מהנורמה האם טיפול טסופלמד פורטה מספיק במקרה זה? האם יש טיפול "אגריסיבי" להחזרת המצב לקדמותו? (הכוונה לא לטיפול בויגרה אלא טיפול ע"ח הקופה)

27/07/2005 | 12:55 | מאת: ד"ר רן לין

התשובה תתחלק לשתיים טיפול בטסופלמד - לא עוזר אם הטסטוסטרון שלך בסדר אבל תנסה. שנית - מגיע לך טיפול בויאגרה ודומיה אם המחלה נגרמה כתוצאה ממחלה אחרת - וזה אתה יכול להפוך את העולם.

27/07/2005 | 15:49 | מאת: רון

תודה על התשובה המהירה כאמור רמות טוסטסטרון נמוכים Testosterone total Ichil | 1.96 | ng/ml Testosterone Bioavailable | 0.44 | ng/ml Testosterone% | 22.5 מבין מדברייך כי הקופה אמורה לממן לי את הטיפול בויגרה? כל זאת בשל הטיפול במחלה היסודית?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים