הימנעות מקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2005 | 00:26 | מאת: נירה

שלום, לפני מספר שנים עברתי טיפולים כימותרפיים בעקבות סרטן שד. מאז אני מתקשה לקיים יחסי מין בגלל יובש וקושי בחדירה. כל הקרמים והג'לים למיניהם לא עזרו. היום אני נמנעת לחלוטין מיחסי מין. בעלי מקבל זאת בהבנה, אבל אני יודעת שקשה לו. לאחרונה התגלתה אצלי בנרתיק ציסטה, והרופא שלח אותי לאולטרה סאונד וגינלי. אני פוחדת מאד מאד לעשות את הבדיקה. מה לעשות?

27/07/2005 | 12:56 | מאת: ד"ר רן לין

לעשות את הבדיקה להתגבר על מחסום הפחד - כי זה כנראה יכול להציל חיים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים