שפיכה מהירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2005 | 17:56 | מאת: אריאל

שלום שמי אריאל בן 28 לאחרונה נודע לי כי סובל אני מדלקת כרונית בערמונית עד לא מיזמן חיי הסקס שלי היו מיצוינים עד כדי כך שיכולתי להחזיק המון זמן ללא פורקן (שפיכה) אך כיום אני מגיע לשפיכה מהר מאוד ממש מהר גם אם אני מגרה את עצמי זה פשוט קורה המצב הו כזה שהזיקפה עדיין קיימת אני יכול להמשיך בסקס אך פשוט גומר מהר דבר אשר מתסכל אותי ואת בת זוגתי לחיים(היתחתנו ממש השנה) עד כדי כך שאנו נימנעים מסקס שאלתי היא האם יש אך להציל את המצב ? אודה לך אם תוכל לחזור אלי בהקדם האפשרי תודה אריאל

27/07/2005 | 12:57 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית למה אתם נמנעים מסקס שנית לגבי השפיכה המהירה בהחלט ניתן להציל את המצב - ולא יודע למה אתה מרים ידים ולא הולך לטיפול

28/07/2005 | 22:11 | מאת: סביח

שלום יש לי בעיה ריצינית אני לא יכול לקיים יחסי מין סדירים כי יש לי גמירה ושפיכה מוקדמת וזה מפריע לי מאוד אני בן 52 התחלתי לתביש מעצמי למרות שקבלתי תרןפות אבל בלי תותצאה נא לעזור לי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים