בעיה בזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2005 | 12:31 | מאת: משה

אני בן 60 ועד עכשו לא היתה בעיה ממשית אם כי כל רעש בבית או לחץ ועייפות הפריעו לי לסיים.בזמן האחרון יש התחלה של הקשייה של האיבר שנפסק מיד בזמן החדירה.כאחד שלא התייעץ עם אף אחד בנושא מה עלי לעשות? האם לפנות לאיזה רופא מקצועי מיהו הרופא שעוסק בכך?האם כדאי לערוך בדיקות דם.?האם יש משהוא שעוזר עד לבירורים השונים?תודה

26/07/2005 | 14:26 | מאת: רוני

משה הרופא הכי טוב לנושא הינו אורולוג ביקוק אצלו כולל בדיקות של הורמונים וכד' אל תתדחה למחר...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים