מבולבל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/07/2005 | 17:08 | מאת: WWW

שלום רב אני בחור בן 25.אני מאוד נהנה מאוננות.בדרך כלל אני מפנטז על נשים מבוגרות ומה שיותר מדאיג הוא שהרבה פעמים אני מפנטז על כך שגברים מבוגרים שוכבים עם הנשים שלהם(אולי אני נמשך לגברים עצמם). האם אני נורמלי או שיש לי סטיות? תודה

27/07/2005 | 13:02 | מאת: ד"ר רן לין

היום נושא הסטיות והגדרתם הוא מאוד מעורפל כמעט כמו הבלבול שלך - ואין הגדרה ממש מדוייקת- בכל מקרה שאתה מאונן או מקיים יחסים והפנטזיות שלך עוזרות בכך - אף אחד לא נכנס לך לפנטזיה שלך ולבסוף במידה ואינך עובר על החוק - ( אונס קטינים וכו) כל מה שאתה עושה הוא נורמלי ונורמטיבי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים