חרד ומוטרד...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2005 | 18:34 | מאת: רני

שלום רב, אני מתאר לעצמי שבטח נשאלת רבות שאלה זו, כך שאני מצטער. האם אוננות ארוכה ומאומצת יכולה לגרום לנזק כלשהוא לאיבר המין או לתפקודו? הדבר נראה אמנם טורדני, אך הוא מטריד ומחריד אותי קשות. בתודה מראש, רני.

25/07/2005 | 11:21 | מאת: רוני

אכן שאלתך חוזרת על עצמה - היית יכול למצוא כאן את התשובה בחיפוש קל. בקיצור: אין נזק לאיבר המין כל עוד אין פגיעה מכנית בפין גוף הגבר מייצר מספיק זרע כך שלא יחסר לך. אם כי איכותו תרד. תהליך זה הפיך כאשר מפסיקים. נסה למצוא דברים נוספים שיעסיקו אותך ויגרמו לך לסיפוק ולפחות זמן להשקעה באוננות החיים יפים נצל אותם

27/07/2005 | 13:29 | מאת: ד"ר רן לין

אכן התשובה שלי היא לא ולא אבל אני קצת שונה מרוני - ואם האוננות היא כן מוצאת חן בעיניך וגורמת לך לשמחה - תמשיך בכיף - לי כאורולוג אין שום התנגדות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים