חוסר יכולת לשמור על זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2005 | 17:23 | מאת: אובדת עצות

שלום לך לחבר שלי, מסתבר, יש קשיים ביכולת לשמור על זיקפה. לטענתו, הסיבה היא פסיכולוגית והוא היה בעבר בטיפולים נפשיים. איתי, גם היכולת וגם האי יכולת באות לידי ביטוי מידי פעם.... מה עלינו לעשות? האם כדאי לפנות לטיפול נפשי? האם לחכות בסבלנות? האם זה יפגום ביכולת להביא ילדים לעולם (בעתיד)? תודה מראש על העידוד והעיצה

25/07/2005 | 11:16 | מאת: רוני

אל תהי כל כך חרדה, כמעט לכל בעיה יש פתרון. במקרה שלך האם חברך מקבל טיפול תרופתי לבעיה הנפשית? אם כן אזי יש לתרופות המון השפעות שליליות על הזיקפה. בכל מקרה בשלב זה כדאי מאוד להיעזר בויאגרה או תואמים זיכרו שלחץ וחרדה מקטינים את האפשרות להגיע לזיקפה טובה בהצלחה

25/07/2005 | 12:36 | מאת: אובדת עצות

קודם כל תודה על התגובה והיחס. אני רוצה להרחיב. החבר שלי לא נמצא בטיפול תרופתי (ולא היה גם בעבר) הטיפול בו השתתף סבב סביב הזכרונות המוקדמים שלו והשפעתם על יחסי המין. אני חרדה מכיון שאינני יודעת כיצד אפשר להתגבר על הבעיה. התחלנו לדבר על זה יותר בפתיחות, אבל נדמה שהפתיחות משתקת... במה אני יכולה לעזור לו? האם אנחנו בדרך הנכונה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים