מה קורה איתי?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2005 | 11:35 | מאת: לירן

שלום רב, אני בן 27 ומתקשה לשמור על הזיקפה. גם אם אני מגורה עדין לא "עומד לי" באופן חופשי וצריך עזרה (מין אוראלי לדוגמה) כדי להגיע לזיקפה יפה ובמידה ועוזבים "אותו" לכמה שניות ... הוא נופל. שלא נדבר על תופעת הקונדום - יכול לעמוד חזק מאד וברגע שהקונדום מולבש... הוא מצטמק. כיום אני משתמש בויאגרה 25מ"ג, מה שעוזר, אבל עדין לא פותר את הבעיה... גם עם כדור זה התופעה קיימת אבל באופן פחות חריף. האם מינון גבוה יותר יפתור את הבעיה? איך אני יכול להפטר מהבעיה הזו אחת ולתמיד שלא אצטרך להשתמש בכדורים כל חיי? עשיתי בדיקת דם ותוצאותיה הם: tsh 1.65 fsh 1.9 lh 3.9 prolactin 282.7 Testosterone 28.43 לפי הסקלה זה נראה סביר, האם כך? האם הבעיה היא פסיכולוגית בלבד? תודה על התשובה...

27/07/2005 | 13:34 | מאת: ד"ר רן לין

הבדיקה תקינה והבעייה כנראה באמת לא אורגנית ברור שכמות יותר גדולה של ויאגרה תגרום לזקפה יותר חזקה - אבל הייתי רוצה להבין - מה הבעייה בדיקוק שנראה לי שהיא לאו דווקא אורגנית - אלא באמת יותר פסיכולוגית אם נעלה על הבעייה - נוכל לפתור אותה בלי תרופות אם לא נעלה על הבעייה - תצטרך להמשיך עם הטיפול התרופתי

28/07/2005 | 12:51 | מאת: לירן

ד"ר שלום, איך אפשר לאתר בעיה פסיכולוגית כאשר לכאורה אין בעיה... ז"א אני בןאדם מאד פתוח, בטח עם מי שאני נמצא במיטה ואפילו צוחקים ביחד על הקטעים המביכים.. כאילו להתמודד עם הבעיה ומהצד השני יש תמיכה. פעם חשבתי אולי בגלל שאני מדחיק משהו ולכן ניסיתי גם עם בנים ואותה בעיה היתה קיימת גם שם ... השאלה היא איך נוצר מצב שאם לא "נוגעים בו" הוא ישר נופל? על פניו זה נראה כמו בעייה אורגנית ואז תשובות המעבדה מראות כי הבדיקה תקינה. כשהייתי עם בנים ראיתי כי הזקפה נמשכת הרבה מאד זמן (לעיתים אפילו כשעה) גם מבלי שנוגעים באיבר.. וזה היה אצל כל הגברים. יש לך עיצה בנושא? ולבינתיים - איך לשמור על הזקפה? תודה רבה !

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים