איבוד חשק מיני! עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2005 | 01:43 | מאת: רותם

היי אני בת 22 וחברי בן 25. הוא הראשון והיחיד ששכבתי איתו אנחנו חברים שנתיים ואנחנו מאוד אוהבים ובהתחלה הכל היה טוב וסקס היה טוב הבעיה שלי התחילה לפני כמה חודשים שהתחלתי לאט לאט להפסיק להתעניין במין כיום (וזה כבר מצב של כמה חודשים) אפילו לא בא לי להתנשק צרפתית. פשוט איבדתי את החשק המיני, נוצרת לי בחילה בכל פעם שאנחנו מתחילים משהו. בגלל שאין לי ניסיון עבר אני לא יכולה לדעת אם הבעיה היא בי או בגלל שזה הוא ספציפית. ואני לא רוצה להפרד ממנו בגלל זה למרות שלפעמים אני חושבת שזה הפתרון ואז להתנסות עם אחרים ולבחון את הבעיה. האם יש דרכים אחרות? אשמח אם אנשים שהייתה להם פעם בעיה כזאת יוכלו לענות וכמו כן דעת מומחה. תודה

25/07/2005 | 11:18 | מאת: רוני

נראה שכדאי שתפני את השאלה גם לפורום סקסולוגיה תחילה יש לבצע תמונת הורמונים ולבדוק שאין לך ירידה משמעותית כתוצאה מכך בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים