שאלה חשובה בנוגע לעישון ותפקוד מיני.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2005 | 01:27 | מאת: דורון

שלום, אני בן 24, התחלתי לעשן בגיל 18. חיי המין שלי כאדם התחילו בסביבות הגיל 16 ונמשכו במשך 3.5 שנים ברציפות (חברה קבועה). בגיל 19 בערך נפסקה פעילות מינית לתקופה של בערך שנה וחצי. כשהשתחררי מהצבא וחיי המין החלו לחזור למוטבם מבחינה מספרית , גיליתי לדאבוני שהיכולת המינית שלי כנראה לא מספקת בשביל בחור בריא בגיל 22. וכך זה עד היום, אני מרגיש די חסר בטחון עצמי במיטה ולעתים אף ממש חושש להתחיל באקט (הכל נבע ממספר זעום של נסיונות כושלים בעבר). חשוב לציין כי לא היה שום אירוע נפשי חיצוני (כאב פרידה או משהו דומה מבחינה מינית), ועדיין אני מרגיש לא בטוח בעצמי במהלך סקס (אפילו ממש בזמן האקט אני חושש מנפילה). כשאני משחזר לאחור אני נזכר שבאמת בסביבות הגיל 19-20 התחלתי לעשן יחסית המון (14-15 סיגריות ליום), וכך עד היום. השאלה היא כזאת: האם באמת יכול להיות לעשן הסיגרייה השפעה כ"כ חזקה בזמן כ"כ קצר ועל בן אדם יחסית בריא (ספורט וחייל קרבי לשעבר). חשוב לציין, לא קל לי להגיע לזקפות כבעבר וגם הזקפות שקיימות ממש לא משביעות רצון. אשמח לתשובה, והאמת שכבר חשבתי לגשת ליעוץ רפואי רק שאני מרגיש מאוד לא בנוח בתור בחור בן 24.5 שמתעסק בבעיות מסוג אלה. תודה רבה.

24/07/2005 | 05:50 | מאת: אביחי

גם אני עם אותה בעיה ואני באותו טווח גיל אשמח אם תשלחו למייל שלי תשובות בנושא...בנתיים אני מפסיק לעשן...אני דיי עצוב :{ לא יודע מה קרה לי..{שלא נדבר על הפדיחות...}

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים