בעיה עם בתולה בחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/07/2005 | 02:01 | מאת: בבעיה

שלום, יש לי בעיה. חברה שלי בתולה ואנחנו מנסים לקיים יחסי מין ביומיים האחרונים. העניין הוא שהיא מאוד מאוד לחוצה, בכל הנוגע למגע באיבר מינה ועוד יותר גרוע במגע באיזור החור עצמו ובחדירה לתוכו. יש לה אינסטינקטים עם הרגליים והידיים שהיא שולטת עליהם כמו תזוזות ולחץ כללי. ראוי לציין שאני עושה את הכל מאוד לאט ורק בקצב שלה אבל הלחץ שלה חזק ממנה. בנוסף, ניסיתי להחדיר אצבע (השתמשתי בKY) לאט לאט אבל זה כמובן כאב (היא די צרה שם) וזה גורם לה לעוד יותר לחץ. ניסינו הרבה דברים אבל זה לא הולך. מה עושים? בתודה מראש.

20/07/2005 | 08:52 | מאת: ד"ר רן לין

אצבע - לעיתים הרבה יותר גרועה מאב המין מבחינת תחושת הלחץ ואי נעימות אפילו שהיא פחות עבה אם היא מסכימה - לשון מורידה הרבה יותר את המתח - ומגבירה את תחושת העונג וההרפייה. ולאחר מכן לאבר המין יותר קל לחדור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים