מאוכזבים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/07/2005 | 14:53 | מאת: מורני

אני וחברי מנסים מזה כבר כמה זמן לקיים יחסים, אך הוא אינו מצליח לחדור אלי ואין לנו מושג למה זה קורה (בעבר כאשר שכבתי עם גברים אחרים אז זה כן הצליח). אנחנו אוהבים האחד את השני ורוצים אפילו למסד את הקשר, אך הבעיה הזו מפריעה לנו עד מאוד. אם אתם חושבים שהבעיה היא אצלו, אז אנא יעצו לנו על מקום שנוכל לפנות לשם ולבדוק את הבעיה, ואם אתם חושבים שהבעיה היא לא אצלו אז אנא אימרו לנו מה הבעיה.

21/07/2005 | 09:23 | מאת: ד"ר רן לין

הכי חשוב לשם ההתחלה - שהחבר יפנה אלינו בעצמו אלינו הכוונה לאחד האורולוגים הקיימים במדינה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים