האם ניתן לשנות גודל איבר ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/07/2005 | 10:56 | מאת: מודאגת

שלום, פעם ראשונה שלי כאן ועניין לא פשוט. מדובר נער מתבגר בן 15 שמשוחח עם חברים בני גילו על מגוון נושאים והם הגיעו לגודל האיבר שלהם. הוא מוטרד כי כל החבר'ה סיפרו על גודל 13-14 ס"מ ואצלו למרות שהוא לא מצומק ונישא כבר לגובה 170 ס"מ גודל האיבר מגיע רק ל- 9 ס"מ. שוחחנו וזה מטריד אותו. היו לי דברים לעניין להגיד כמו זה שלא כל הבנות אוהבות איברים גדולים, ובהמשך במערכת יחסים זה פאן אחד מתוך מכלול שלם של גורמים שמובילים למערכות יחסים.... גם אני מוטרדת ובעיקר מיזה שזה מטריד אותו ומידיעה שגודל איבר מטריד לא מעט גברים בכל גיל.... מה עושים ? תודה ושבוע טוב, אימא מוטרדת.

18/07/2005 | 11:35 | מאת: מודאגת

אולי ינהל את הפורום אדם שיש לו זמן לענות ??

18/07/2005 | 13:59 | מאת: רוני

שלום בנך עדיין צעיר וגודל אבריו טרם נקבעו. גם איבר המין יש יכולת לגדול בפורפורציה. מבין שאת ביית הגודל העלה בנך ולא את זו שמדדת את אורכו יתכן מאוד שאיברו לא היה זקוף בשעת המדידה. יכולה להיות רגועה הואיל ואין באיבר קצר שום בעיה מבחינה של הפריה

19/07/2005 | 21:03 | מאת: אודי

אני גבר הסובל מאימפוטנציה, בעיה רגישה לכל הדעות, וכשהדוקטור כבר פקד את הפורום אחרי כמה ימי היעדרות, הוא דילג על שאלתי... מאז כתבתי תזכורת שגם היא נשכחה...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים