בעיה מבישה ללא מוצא.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/07/2005 | 17:01 | מאת: אלמוני מבוייש

אני שמח שיש במה שבו אוכל להציג את הבעיה שלי בצורה אלמונית. זה קשה לי לשתף ולכתוב אבל אני מאמין שיוכלו לעזור לי פה. אז ככה אני בן 17 ויש לי בעיות רבות בצינור השתן שאני חושב שכולם קשורות אחת לשניה. אז ככה שאני גומר ופולט אז למשך כמה שעות עדיין אני ממש לפלוט בכמויות קטנות(טיפות) אחת לכמה דקות או שעות למשך כמה שעות(בד"כ 4) חשוב לציין שאני משתין הרבה יש לי צורך להשתין אחת ל-1.5- 3 שעות מקסימום והרבה פעמים אני קם בלילה או בבוקר ממש מוקדם להשתין. גם כאשר אני משתין לכמה דקות ספורות עדיין יוצאות טיפות שתן. וגם כאשר אני מתגרה מינית אני פולט זרע בעת זיקפה. אני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזאת אני מתבייש לפנות לרופא או מומחה וגם בעת שאני אפנה למומחה אני אהיה חייב לידע את ההורים שלי בזאת ומהם אני ממש מתבייש. יש לי אולי קצה חוט לגביי הבעיה שלי, כשהייתי קטן בן 6,7 שיחקתי עם בת דודתי בגילי תוך כדי משחק תמים היא ניקתה לי במטאטא מלוכלך את איבר מיני. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבעיה תודה מראש, אלמוני מבוייש.

21/07/2005 | 09:31 | מאת: ד"ר רן לין

הבעייה נשמעת לי כמו בעייה אורודינמית כלומר של כיס השתן ובכלל לא למטאטא - שכח ממנו - זה רק מכניס אלמנטים שאינם מין העניין לכן - צריך ללכת לאורולוג שיבצע את הבדיקות הנדרשות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים