ויאגרה וסיאליס גורמים לחולשה וכאבי שרירים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/07/2005 | 07:15 | מאת: אלי

אני לוקח כפעם בשבוע 10 מ"ג סיאליס או 50 מ"ג ויאגרה. כל פעם, למחרת, אני מרגיש חולשה נוראה וכאבי גב ושרירים. חשבתי שזה נובע אולי מהמאמץ של האקט המיני שהינו יותר אך אותה תופעה קרתה גם כשלא קיימתי יחסים. איזה חומר יש בתרופה שגורם לכך. לפי עצת הרופא, לקחתי בכל פעם כרבע שעה לאחר לקיחת הויאגרה כדור נורופן או אלגולוזין, אך זה לא עזר. אני בן 54 ולוקח נורמיטן ואוקסר להורדת לחץ דם, אולי זה קשור? תודה לכל מי שיכול לעזור.

14/07/2005 | 12:54 | מאת: ד"ר רן לין

ישנם דיוחים שכאבים בשרירים יכולים להופיע אבל לאנשים שלוקחים את התרופה יותר מאשר פעם אחת ביום - ואצלך התופעה אינה כזו האם בדיקת חילוף החומרים שלך מראה על איטיות? http://www.biogenesis.co.za/pi-viagra.asp

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים