זיקפה חלשה שפיכה מוקדמת ועוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/07/2005 | 18:34 | מאת: נחמה

יש לי מספר שאלות של הבנה: האם הזיקפה של הגבר מביאה אותו לאוורגזמה (שקורה ברגע השפיכה?) או שהוא יכול להגיע לאורגזמה ללא (שפיכה) ללא זיקפה והזיקפה הינה אמצעי לחדירה לנרתיק האישה ומשמש את מטרת ההפריה וקיום המין האנושי. האם יש הבדל בתחושת ההנאה של הגבר אם השפיכה קורת לאחר זיקפה או בלעדיה? האם לעוצמת הזיקפה יש השפעה על ההנאה? מדוע זיקפה חלשה מלווה בשפיכה מוקדמת? מדובר בגבר בן 67 שסובל מפרקינסון ומטופל וסובל מזיקפה חלשה (לוקח ויאגדה) ושפיכה מוקדמת לאחר חדירה לנרתיק. שאין חדירה לנרתיק השפיכה קורת מאוחר. האם אפשר להאריך את הזמן בין החדירה לשפיכה בתנאים אלה או צריך לברך על מה שיש ולותר על האורגזמה שלי (החברה) כתוצאה מהמשגל. תודה מראש על תשובה מפורטת נחמה

14/07/2005 | 12:56 | מאת: ד"ר רן לין

הנה אני מעברי לך לינק אין קשר עקרוני בין הפוריותלזקפה - למעט יכולת החדירה http://www.biogenesis.co.za/pi-viagra.asp

16/07/2005 | 00:41 | מאת: נחמה

ד"ר לין היקר! אתה הפנית אותי ל-Product Information: Viagra - Sildenafil ולא ענית לשאלותי. מאחר והחבר שלי לוקח VIAGRA יש לנו העלון המצורץ לתרופה. פניתי אליך כדי לקבל תשובות לשאלות ששאלתי אנא קרא אותם וענה לי עליהן זאת הרי המטרה של הפורום , הלא כן? מצפה לתשובתך המהירה ובעיקר מפורטת, נחמה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים