חוסר זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/07/2005 | 21:34 | מאת: אודי

שלום ד"ר לין, אני בן 50 וסובל מחוסר זיקפה מוחלט מזה כשבוע, פעם עם בת זוג, ומספר פעמים במצב של אוננות. לעומת זאת, באותם ימים אני מתעורר בבוקר עם זיקפה (מלאה או חלקית). האם הזיקפה בבוקר מעידה על כך שזו אינה בעיה אורגנית? ואם הבעיה פסיכולוגית, מדוע הזיקפה אינה מופיעה במצב של אוננות ללא בת זוג? יש לציין שאני משתמש בקונקור להורדת לחץ דם ודופק ובמודאל (נגד חרדה ודיכאון), אך לכל אורך השימוש בתרופות אלה הזיקפה הייתה משביעת רצון. עוד יש לציין שבמצב של חוסר הזיקפה בנוכחות בת זוג השתמשתי בוויאגרה ללא השפעה. אודה על עזרתך, אודי

21/07/2005 | 09:52 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית אזהרה - אתה משתמש בויאגרה או דומיה בנוכחות קונקור - זהירות - היזהר והישמר. שנית - כנראה שבאמת הבעייה האורגנית אינה חריפה - אם יש לך זקפות בוקר תקינות הייתי מברר את הנושא האנדוקריני ובעיקר הטסטוסטרון - ועל פי זה הייתי ממשיך ל]עול ושוב - לא עם ויאגרה ודומיה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים