שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/07/2005 | 20:46 | מאת: יוסי ד.

שלום ברצוני לדעת מהו זמן נורמלי של קיום יחסי מין(בדקות) והכוונה לחדירה ויציאה ללא הפסקה. כמה זמן צריך לעבור מרגע החדירה ועד השפיכה? בנוסף כמה דקות לוקח לאישה להגיע לאורגזמה? בתודה

14/07/2005 | 13:04 | מאת: ד"ר רן לין

אחרי 2 דקות - נורמלי לחלוטין יש כאלה שיכולים למשוך ל-10 15 ואפילו יותר אורגזמה אצל האישה סיפור אחר שגם יכול להתחיל בזמן הזה - אבל מאוד יכול להיות שבסתם תנועות מונוטומיות של כניסה ויציאה סתם שתעמם אותה והיא תתחיל להסתכל על הקירות ולתכנן את הטפטים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים