אני מודאג בנושא כלשהו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/07/2005 | 23:51 | מאת: אנונימי מודאג

אוקיי אז ככה... אני בן 15.... ויש לי חברה, אני איתה הרבה ואני שומר על הגבולות שלי ביחסים שלנו... אני עדיין לא הולך לקיים איתה יחסי מין ברוב הזמן שאני איתה אני מקבל זיקפה.... ולאחר זמן רב של זיקפה כמובן שגם יוצא שפיך. והפעולה הזאת חוזרת על עצמה מספר פעמים כמובן שלא יוצא בכמויות כי אחריי הכל אנחנו לא מקיימים יחסי מין אבל בכל אפן בערב... כשאנ י חוסר ממנה... ואצלה אני מרגיש מעולה והכל אז אני מתחיל קצת יותר לנוע ומספר דקות לאחר מכן אני מתחיל לחוש כאב באשכים... עכשיו... אני רוצה לוודאת שזה רגיל.... שאולי הכאב נגרם מזל ששק האשכים מתרוקן מנוזל השפיך.... אני מאוד חושש שיש לי איזה בעיה.... בבקשה ענו לשאלתי... אני מאוד מודאג, אני באמת לא יודע מה אני יעשה עם עצמי אם יש לי בעיות באשכים. תודה מראש.

14/07/2005 | 13:06 | מאת: ד"ר רן לין

הנוזל שיוצר בעת המגע עם החברה שלך הוא רק הנוזל המקדים המורכב מנוזל של מספר בלוטות ולמעשה נותן לזרע את יכולת התנועה זה לא הזרע עצמו\ולכן הכאבים באשכים נובעים מזה שאתה לא מגיע לשפיכה לזה תוכל להגיע - אם אחרי שתחזור הבייתה - תאונן ותגמור ותוציא את כל הזרע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים