אורגזמה הולכת ונחלשת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/07/2005 | 22:36 | מאת: סיוון

שלום, אני וחברי ביחד כבר שנתיים וחצי.. הוא הראשון שלי ומאוד טוב לי איתו במיטה. אני גומרת כמעט כל פעם שאנו שוכבים (ממין אוראלי). לפני תקופה מסויימת חגגנו שנתיים ונסענו לסופ"ש ביחד, במהלכו גמרתי מספר פעמים כשהפעם האחרונה הייתה חזקה ועוצמתית ברמות שלא הכרתי. מאז המצב רק ירד... הגמירה שלי פחות חזקה ונמשכת פחות זמן עד כי לפעמים אני לא מרגישה אותה (ממש רק לשנייה או שתיים). כמו כן, ירד לי החשק המיני ואני שמה לב כי בן זוגי צריך לשכנע אותי אף כדי להעניק לי מין אוראלי ובמיוחד כדי לחדור. בנוסף אחרי קיום היחסים יש לי צריבה וכאבים חזקים. אין לי שום מחלת מין (נבדקתי אצל רופא) ואני מאוד אוהבת את בן זוגי אך מפחדת מהרעה במצב... ממה זה יכול לנבוע וכיצד אפשר לשפר המצב?

21/07/2005 | 09:55 | מאת: ד"ר רן לין

ההרעה שאת חווה אותה היא הרעה רגשית - וצריך להבין ביחד מה קרה לאחר אותה פעם נפלאה של חוויה מסעירה - ולמה מייד לאחר מכן החלה הירידה את מתארת כל הזמן חוות אורגזמה ממגע אורלי - ולא מחדירה - האם אני צודק. האם יש כאן בעייה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים