שאלה על ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/07/2005 | 21:13 | מאת: nonono

שלום אני בן 22 והכל "שם" מתפקד 100% הבעייה היא שלפעמים בפעמים הראשונות שאני עם בחורה חדשה אני נלחץ מזה ולפעמים הזקפה נעלמת או לא מופיעה כלל אני יודע שהבעייה היא רק פסיכולוגית ולא גופנית שאלתי היא אם אני יכול לישתמש בויאגר פעם ב... רק בשביל לחזק את הביטחון ואם כן באיזה כמות? והאם אני יכול לחלק כדור של 100 ל4 רבעים ולהישתמש רק ב25? תודה..

21/07/2005 | 09:58 | מאת: ד"ר רן לין

התשובה היא כן וכן אבל - אתה הולך קצת בדרך הקלה - ואתה עשוי להתרגל מנטלית לדרך הקלה ומידי פעם לקחת 25 מג - וזה אז יהיה חבל אל עקרונית - אין התרגלות לתרופה - והיא רק גורמת להנאת יתר במצבים האלה ופתרון הבעייה המיידית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים