ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/07/2005 | 13:44 | מאת: אורי

שלום! יש לי שתי שאילות 1. מהי פעילות רפואית של ויאגרה פרט לצרכי זקפה? 2.האאם רבע כדור של 50 מ''ג של ויאגרה משפיע על זקפה יותר חזקה? (אני גבר בן 50 ואין לי בדרך כלל בעיות זקפה תודה

08/07/2005 | 19:52 | מאת: טסיקו שני

שלום אבקש אם הדבר אפשרי לדעת אם ניתן להשתמש במקום ויאגרה בכדור הידוע בשם סיאליס מהטעם שהויאגרה גורמת לי דופק מהיר ועיקצוצים שונים כמעט בכל הגוף בניגוד לשימוש ב- סיאליס שאין לו כלל התופעות הנ"ל הרופא אמר שכן ניתן ואולם חשובה לי דעה נוספת של בעלי נסיון בתחום.חשוב לציין שגילי היום 70 שנה. מצבי הבריאותי הוא כזה שלפני כ- חמש שנים עברתי צינטור וכן פתיחת סתימה ב- בלון וסטנט. כיום מצבי טוב ואנני סובל מבעיה רפואית כל שהיא הכולסטרול מאוזן ורוצה לשפר את הפעילות המינית שלי.הטפול הקבוע הינו סימוביל 20 קרטיה 100 מ"ג וכן וסקס 5% אבקש לקבל הודעה או התרעה כל שהיא בהגיע התשובה תודה.

27/07/2005 | 13:51 | מאת: ד"ר רן לין

בוא אני מעביר לך לינק של ויאגרה -- אבל תזכור שהאינדיקציה כיום היא רק להפרעות בתפקוד המיני אין לי כוח להיות הסוכן שלהם לגבי השאלה השנייה- יותר ממה? מ - 25? סביר שכן אבל אז עלולה להפתח זקפה חזקה - מידי שגם אינה רצוייה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים