זיקפה לא מלאה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/07/2005 | 12:55 | מאת: גילעד

שלום דוקטור אני בן 17 וניסיתי לקיים עם חברה שלי לראשונה יחסי מין מלאים לפני כשבוע, לאחר תקופה של שנה של חברות. באותו שבוע קיימנו יחסים לא מלאים וסיפקתי אותה והיא אותי הגעתי לשפיכה כמה פעם ב3-4 ימים. כשהחלטנו ללכת עד הסוף וניסיתי להלביש את הקונדום, היה לי קשה מאוד והייתי צריך להיאבק בו וממש בכוח להלביש אותו. הדבר גרם לי להורדת הזיקפה. ולאחר מכן לא הצלחתי להגיע לזיקפה מלאה. לאחר יום שניסינו שוב. קרה דבר דומה. ניסיתי לבדוק את זה בסיטואציה שונה ואני חושש שאינני מצליח להגיע לזיקפה מלאה בכלל, אלא רק ברגע השפיכה. יש לי כמה שאלות: האם צריך להיות כל כך קשה להלביש קונדום? אולי בגלל שהקונדום צמוד מידי זה מפריע לזיקפה? אולי כמה שפיכות במספר ימים גרם לכך שהזיקפה לא מלאה? איזה הסבר אחר יש? ובמה תוכל לייעץ לי? תודה מראש גילעד

14/07/2005 | 13:08 | מאת: ד"ר רן לין

זה ברור כשמש שאתה בוחר קונדום ממש קטן לעובי של אבר המין שלך יש קונדומים במספר גדלים - לך על הגדול ביותר בהתחלה שלא ילחץ עליך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים