חוסר הרגשת החדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2005 | 08:49 | מאת: יערה

היי אני בת 17 ופמני כשבוע שכבתי עם חברי (יחסי ימן מלאים בפעם הראשונה) והדבר הכי מוזר שלא הרגשתי את החדירה יש לציין שגודל איבר מינו סביר בהחלט ולפני זה היינו מתמזמזים הרבה וזה לא שהחלטנו באותו יום שאנחנו עושים את זה עד הסוף רק פ שוט העיניינים התחממו וזה קרה!!!! האם יכול להיות שיש לי נרתציק גדול למרות שהייתי בתולה לפניו ומה אפשר לעשות כדי להרגיש את החדירה???

07/07/2005 | 14:58 | מאת: ד"ר רן לין

כל האפשרויות יכולות להיות מה שהייתי מציע זה בדיקה של רופא נשים עכשיו שהתחלת בפעילות המינית שלך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים