בעייה שמציקה זה זמן רב ואין מזור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/07/2005 | 00:28 | מאת: רועי

אני בן 23. רוב חיי הבוגרים נסיון המיני שלי הוא הומוסקסואלי.יחד עם זאת היתי עם קצת עם בנות בעיקר נערות ליווי(לבדוק האם אני נמשך וכו'). יש לי בעייה חמורה:אני לא מצליח לחדור ...ברגע שאני מגיע לרגע הזה אני חרד מהקונדום (לא מצליח להסתדר לי ..מעצבן) ופתאום אני לא נמשך...בבנות כמובן הבעייה אולי נעוצה בזה שאני גם ככה לא נמשך אבל למשל אמש שנמשכתי מאוד למישהו ורציתי לחדור פשוט הזין הפסיק לעמוד ...ובמוח כן רציתי...יש לציין שאולי זה נובע מזה שאני נמשך יותר ברוב המקרים להיות הנחדר ולא החודר .. א.מה ניתן לעשות ? זה גורם לי לפדיחות רבות ב.אולי יש פחד מחדירה ולכן אני נמשך לגברים? תודה

07/07/2005 | 15:02 | מאת: ד"ר רן לין

כל האפשרוויות שהעלית קיימות אתה יכול לבצע חדירה לפרטנרית שמוצאת חןם בעיניך - ולהיעזר בתחילה בכדור אחד או שניים של ויאגרה - כדי שגם לאחר הגמירה יהיה עדיין זקפה ותוכל לקיים יותר מפעם אחת ולהחזיר את הביטחון העצמי בנוסף - אתה יכול לדמיין באותו זמן דברים אחרים - וגם לבקש מבת הזוג שתכניס לך אצבע לפי הטבעת שלך תוך כדי - היא תשמח מאוד לעשות את זה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים